holstebro-ungdomsboliger.dk: Ungdomsbolig i Holstebro

Ungdomsbolig i Holstebro

Om Holstebro CITY

Holstebro er en by med beliggenhed i det nordlige Vestjylland. Holstebro har et indbyggertal på 36.442 i 2019. I Holstebro kommune befinder sig der en stor handelsby med flere hyggelige gågader, heriblandt Danmarks ældste permanente gågade der blev anlagt 1963 og strækker sig fra Store Torv til Brotorvet. Dertil finder man en betydelig indutri i byen inden for både fremstilling af fødevarer, jernvarer og maskiner, træ og møbler samt kemisk industri. I byen finder man også Regionshospitalet Holstebro, en kaserne med Jydske Dragonregiment, Retten i Holstebro og hovedkvarteret for Midt- og Vestjyllands Politi.

 

Virksomhed i Holstebro

Holstebro er en oplagt placering til virksomheder, hvilket bl.a. blev bekræftet da Holstebro i 2006 blev kåret som Danmarks bedste og flotteste handelsby. Dertil ligger der i byen flere store og gamle virksomheder som Færch Plast, Scandinavian Tobacco Group og jernstøberiet Vald. Birn. Dertil har Holstebromotorvejen siden 2018 været en forbindelse fra den nordlige del af byen til Herning.

 

Værd at besøge i Holstebro

-          - Borgerne fra Holstebro

-          - Husby Klitplantage

-          - Holstebro Kunstmuseum

-          - Holstebro Lystanlæg

-          - Frilandsmuseet Hjerl Hede

-          - Kvinde på kærre

 

Holstebro geografi

Holstebro har et indbyggertal på 36.442 i 2019 samt et samlet areal på 800,2 km², hvor man finder Danmarks ældste permanente gågade der blev anlagt 1963 og strækker sig fra Store Torv til Brotorvet.

 

Links om Holstebro

-          Om Holstebro på Wikipedia

-          Link til Holstebro Kommune

-          Kort over Holstebro

-          Visit Holstebro

-          Erhvervslokaler i Holstebro

-          Søg erhvervslejemål i Holstebro

 

Søger du bolig?

Som boligsøgende kan du få information om alle de byer og bydele der er relevante for dig. Klik på det område du søger for at læse mere om området, og du finder nyttig viden som er relevant uanset hvilken type bolig du søger - ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig - hus/villa/rækkehus, lejlighed, værelse eller fritidshus/sommerhus.

Søger du ungdomsbolig?

Som den første bolig når du flytter hjemmefra er en ungdomsbolig oplagt. Du vil typisk komme til at bo i en bygning eller et område med andre unge, så der vil typisk være rig mulighed for fest og farver. Ungomsboligerne er typisk kun indrettede til en eller to beboere. Til gengæld er huslejen ofte lav.

Start søgningen efter ungdomsbolig ved at klikke på et af de links du ser i menuen til venstre.